Collectieve valbeveiliging

Op het gebied van collectieve valbeveiliging bent u bij Gevaco aan het juiste adres. De beveiliging voldoet aan de hoogste standaarden, is intensief getest en is ook nog eens erg prettig en handig in gebruik. Het is dus de hoogste tijd om u wat verder te verdiepen in het complete assortiment. We helpen u alvast op weg en geven u alle informatie die u moet weten over dit type beveiliging.

 • Risico op vallen wordt beperkt
 • Veiligere werkomgeving
 • Je voldoet aan de wet
Collectieve valbeveiliging van Gevaco
 • Conform NEN EN 795, klasse E en ISO 14567
 • CE-gecertificeerd volgens de PBM-richtlijn
 • Thermisch verzinkt conform EN ISO 1461

Soorten collectieve valbeveiliging

Het doel van de valbeveiliging is dat de complete groep werknemers de nodige bescherming krijgt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden op het dak. Hierdoor is de kans vele malen kleiner dat er valgevaar ontstaat. Het is dus ook niet zo gek dat er daardoor een breed aanbod aan beveiliging te verkrijgen is. Enkele bekende voorbeelden zijn hekwerken, hekwerken met loopbordessen en lichtkoepel met afschermingen. Hierdoor is er dus voor iedere denkbare situatie en voor ieder dak een passend aanbod aan beveiliging te verkrijgen. Wij bieden een ruim assortiment van Kee Safety aan met een hoge betrouwbaarheid en veiligheid. Waar gaat uw voorkeur op dit moment het meeste naar uit?

gevaco dakbeveiliging 0015 Kee Guard Topfix

Permanente collectieve valbeveiliging

De permanente collectieve valbescherming is een prettige uitkomst als u de bescherming graag voor een langere tijd op het dak aan wilt brengen. En wist u dat u ook nog eens de keuze heeft uit verschillende soorten permanente valbescherming voor uw situatie? U kunt daarbij denken aan een hekwerk.

 • U bent zeker van een duurzame investering
 • Valbescherming van enkel de hoogste kwaliteit
 • Makkelijk te gebruiken door iedereen op de werkplaats
gevaco dakbeveiliging 0011 Main image Werkplatforms

Meer weten over ankerpunt valbeveiligingen?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander 1
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist

Wetgeving collectieve valbescherming

Het investeren in collectieve valbescherming is een echte must op het moment dat het personeel op hoogte werkt. Sterker nog, dit is wettelijk vastgelegd. Voldoet uw werkplek niet aan deze eisen, dan riskeert u een flinke claim en natuurlijk een onveilige situatie voor de werknemers. Beide wilt u natuurlijk het liefste voorkomen.

gevaco dakbeveiliging 0016 Kee Guard Premium

Waarom Gevaco?

Het is niet zo gek dat meer en meer ondernemers de keuze maken voor de collectieve valbescherming van Gevaco. U profiteert namelijk van een aantal erg aantrekkelijke voordelen en u bent verzekerd van de beste producten van Kee Safety. We hebben vier belangrijke voordelen alvast voor u op een rijtje gezet:

 • De specialist in veiligheidsoplossingen
 • Levering en installatie van veiligheidssystemen voor werken op hoogte
 • 98% op voorraad in NL
 • Een snelle levering binnen 5 dagen
gevaco valbeveiliging home banner

Wat zeggen anderen over Gevaco?

Helaas konden de installaties in onze fabriek niet veilig worden onderhouden vanwege alle gevaren. Er was bijvoorbeeld niet alleen gevaar voor vallen van de dakrand, maar ook door alle dakramen die op het dak zitten. Dankzij de installatie van Kee Guard & Kee Dome kunnen we nu overal veilig werken

Vrumona -

We liepen tegen het probleem aan dat er geen looproute op onze daken waren, waardoor wij hier niet veilig konden werken. Gevaco heeft toen een Kee Walk systeem geïnstalleerd, waardoor wij nu weer veilig over de daken kunnen lopen. Hierdoor kunnen wij onze zonnepanelen goed onderhouden! Omdat de levering op maat werd gemaakt voordat alles op het dak kwam, was de installatie snel en eenvoudig. Top service!

Patina -
review bg

Collectieve valbeveiliging van Gevaco

Bent u overtuigd geraakt van alle voordelen die de beveiliging van Gevaco u te bieden heeft? Neem in dat geval snel een keer contact op met een van onze specialisten. We denken erg graag met u mee en voorzien u van een passend advies voor uw eigen onderneming. En dat scheelt u dus ook weer aardig wat uitzoekwerk.

gevaco dakbeveiliging 0021 Kee Dome

Collectieve valbeveiliging aanschaffen?

De beste collectieve valbeveiliging vind je bij Gevaco!

gevaco valbeveiliging 0002 Gevaco ontzorgt op hoogte 1

Veelgestelde vragen over valbeveiliging

 • Wat kost persoonlijke valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in persoonlijke valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk lager dan collectieve valbeveiliging. In enkele gevallen kan de prijs zelfs 3 tot 4 keer lager liggen dan collectieve valbeveiliging. Op de lange termijn kan het wel voorkomen dat persoonlijke valbeveiliging een grotere investering blijkt te zijn. Dit komt doordat persoonlijke valbeveiliging sneller vervangen moet worden en omdat het jaarlijks geïnspecteerd moet worden.

 • Wat kost collectieve valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in collectieve valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk hoger dan persoonlijke valbeveiliging. Als je op de lange termijn kijkt dan kan het zijn dat de totale investering incl. onderhoud voor collectieve valbeveiliging lager ligt dan persoonlijke valbeveiliging. Dit heeft te maken met de jaarlijkse inspectie op persoonlijke valbeveiliging en de slijtage / verjaring van persoonlijke valbeveiliging.

 • Aan welke normeringen moet ik als bedrijf aan voldoen?

  Je dient je als onderneming aan alle Europese normeringen te voldoen. Deze zijn geregistreerd als NEN normeringen (www.nen.nl). Om te weten waar uw bedrijf aan voldoet en waar nog niet kunt u een RI&E (Risico – inventarisatie en evaluatie) op laten maken. Deze RI&E is verplicht en uit dit onderzoek komen alle risico’s naar voren.

 • Voldoe ik als ik alleen gebruik maak van persoonlijke valbeveiliging?

  Als we kijken naar “Arbobesluit artikel 3.16. voorkomen van valgevaar” dan staat hier duidelijk in omschreven dat u altijd eerst moet zoeken naar collectieve bescherming. Als collectieve bescherming niet of slechts ten dele kan worden aangebracht of indien het aanbrengen of wegnemen daarvan grotere gevaren meebrengt dan mag er gekeken worden naar andere oplossingen waaronder ook persoonlijke valbeveiliging.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander 1
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist
gevaco klant heineken
gevaco klant mars
gevaco klant Enercon
gevaco klant campina
gevaco klant vrumona
gevaco klant Stam De Koning Bouw