Dakrandbeveiliging schuin dak

Op zoek naar dakrandbeveiliging schuin dak van de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij Gevaco op het juiste adres! Wij begrijpen maar al te goed dat werken op schuine daken grote risico’s met zich mee brengt. Het is daarom van groot belang dat dakrandbeveiliging schuin dak van de hoge kwaliteit is en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Alle valbeveiliging voor hellende daken van Gevaco garanderen u optimale veiligheid bij werkzaamheden op hoogte. 

 • Voldoet aan norm EN 13374 +A1 2019 klasse C
 • Hoogste kwaliteit en veiligheid gegarandeerd
 • Snel leverbaar en eenvoudig te installeren
Gratis advies op maat
 • Conform NEN EN 795, klasse E en ISO 14567
 • CE-gecertificeerd volgens de PBM-richtlijn
 • Thermisch verzinkt conform EN ISO 1461

Wat is dakrandbeveiliging schuin dak?

Dakrandbeveiliging schuin dak is precies wat het woord zegt, namelijk beveiliging voor de dakrand dat moet voorkomen dat werknemers bij het werken op schuine daken ten val komen. Deze systemen zijn zo ontworpen om de veiligheid van werkers te waarborgen en dus ongevallen te voorkomen. Dakrandbeveiliging schuin dak van Gevaco bestaat uit tijdelijke en permanente oplossingen die voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen om een veilige werkomgeving te creëren. 

dakrandbeveiliging schuin dak

Waarom is valbeveiliging hellend dak belangrijk?

Valbeveiliging voor hellende daken is belangrijk om de kans op ongevallen te verkleinen. Bij werken op een schuin dak kan het voorkomen dat uw werknemers uit balans raken of uitglijden en vallen, wat ernstige letsels of zelfs fatale ongevallen kan veroorzaken. Valbeveiliging hellend dak zorgt ervoor dat deze werknemers worden tegengehouden. Dit zorgt ervoor dat de kans op ongevallen aanzienlijk wordt verkleind. Redenen waarom u valbeveiliging hellend dak zal moeten aanschaffen staan hieronder: 

 • Hoog valrisico door de schuine helling van het dak;
 • Wettelijke verplichtingen en veiligheidsnormen;
 • Bescherming van werknemers en voorkomen van bedrijfsongevallen.
Valbeveiliging hellend dak

Wat zijn de voordelen van dakbeveiliging hellend dak?

Het installeren van dakbeveiliging hellend dak biedt tal van voordelen die bijdragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving. De belangrijkste voordelen zijn hieronder voor u op een rijtje gezet: 

 • Verhoogde veiligheid voor werknemers: Het belangrijkste voordeel is de optimale veiligheid van uw werknemers. Zij worden beter beschermd tegen vallen, wat zorgt voor minder ongevallen. 
 • Voldoet aan wettelijke veiligheidsnormen: Een ander voordeel is het voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen waardoor u niet in conflict komt met instanties. 
 • Eenvoudige installatie en onderhoud: De systemen van Gevaco zijn zo ontworpen dat snelle en gemakkelijke installatie mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast is de dakrandbeveiliging schuin dak makkelijk te onderhouden. 
 • Langdurige bescherming en duurzaamheid: Onze dakrandbeveiliging schuin dak is gemaakt van duurzaam materiaal, wat lang mee gaat en bestemd is tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Op die manier kunt u lang genieten van de optimale veiligheid. 
 • Vermindering van aansprakelijkheidsrisico’s: Door te zorgen voor valbeveiliging hellend dak van hoge kwaliteit, vermindert u het risico op juridische aansprakelijkheid bij ongevallen van uw werknemers.
dakbeveiliging hellend dak

Vraag hier een offerte aan voor dakrandbeveiliging schuin dak

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander 1
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist

Dit zijn de opties voor dakrandbeveiliging schuin dak

Gevaco biedt diverse dakrandbeveiliging schuin dak oplossingen. Het assortiment omvat Kee Guard dakrandbeveiliging van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor permanente dakrandbeveiliging schuin dak, maar ook voor tijdelijke valbeveiliging hellend dak. Iedere optie van Gevaco wordt afgestemd op de specifieke wensen en dakstructuur van uw project. Met de flexibele en hoogwaardige oplossingen garanderen wij de optimale veiligheid van uw werknemers.

dakrandbeveiliging schuin dakje

Hoe gaan we te werk?

 • Stap 1: Opname met offerte op maat

  Op basis van de bouwtekeningen of een bezoek aan de locatie brengen we alle mogelijke gevaren in kaart. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat met per gevonden uitdaging de beste oplossing.

 • Stap 2: Opdracht en inmeting

  Na akkoord op de offerte bepalen we de wijze van installatie. Afhankelijk van of u de producten door ons laat plaatsen ontvangt u een certificaat voor zowel het product als de installatie. We komen vervolgens langs op locatie om alles in te meten en alle producten op maat aan te kunnen leveren.

 • Stap 3: Verpakking

  We bekijken hoe alles verpakt kan worden, waarbij we rekening houden met het gewicht, de belasting en de inrichting van het dak.

 • Stap 4: Levering & installatie

  Onze monteurs leveren en installeren alle producten volgens de normen op uw dak. Hierbij wordt alles gecontroleerd en wordt alles voor u geregeld.

 • Stap 5: Service na installatie

  Als er na de installatie onverhoopt toch problemen zijn lossen we het direct voor u op.

gevaco dakbeveiliging 0007 Main image diensten page

Wat zijn de kosten van valbeveiliging hellend dak?

De kosten van valbeveiliging hellend dak verschillen per project. De grootte en de duur van uw project spelen hier een grote rol in. Daarnaast zorgen ook de keus voor een bepaald type en materiaal van de valbeveiliging en de arbeidskosten voor een verschil in de prijs. Benieuwd naar hoeveel valbeveiliging hellend dak voor uw project kost? Kom in contact met de experts van Gevaco! Door in contact te komen en een offerte aan te vragen, krijgt u een realistisch beeld van wat dakrandbeveiliging schuin dak voor u kost. 

Hellend dak dakvalbeveiliging

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw dakrandbeveiliging schuin dak!

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander 1
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist
gevaco dakbeveiliging 0000 Waarom kiezen voor Gevaco 4
gevaco dakbeveiliging 0001 Waarom kiezen voor Gevaco 3
gevaco dakbeveiliging 0002 Waarom kiezen voor Gevaco 2
gevaco dakbeveiliging 0003 Waarom kiezen voor Gevaco 1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

 • Levering binnen 5 werkdagen
 • Valbeveiligingsplan op maat
 • Alle producten intern en extern getest
 • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
 • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging

Wat zeggen anderen over Gevaco?

Helaas konden de installaties in onze fabriek niet veilig worden onderhouden vanwege alle gevaren. Er was bijvoorbeeld niet alleen gevaar voor vallen van de dakrand, maar ook door alle dakramen die op het dak zitten. Dankzij de installatie van Kee Guard & Kee Dome kunnen we nu overal veilig werken

Vrumona -

We liepen tegen het probleem aan dat er geen looproute op onze daken waren, waardoor wij hier niet veilig konden werken. Gevaco heeft toen een Kee Walk systeem geïnstalleerd, waardoor wij nu weer veilig over de daken kunnen lopen. Hierdoor kunnen wij onze zonnepanelen goed onderhouden! Omdat de levering op maat werd gemaakt voordat alles op het dak kwam, was de installatie snel en eenvoudig. Top service!

Patina -
review bg

Veelgestelde vragen over valbeveiliging

 • Wat kost persoonlijke valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in persoonlijke valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk lager dan collectieve valbeveiliging. In enkele gevallen kan de prijs zelfs 3 tot 4 keer lager liggen dan collectieve valbeveiliging. Op de lange termijn kan het wel voorkomen dat persoonlijke valbeveiliging een grotere investering blijkt te zijn. Dit komt doordat persoonlijke valbeveiliging sneller vervangen moet worden en omdat het jaarlijks geïnspecteerd moet worden.

 • Wat kost collectieve valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in collectieve valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk hoger dan persoonlijke valbeveiliging. Als je op de lange termijn kijkt dan kan het zijn dat de totale investering incl. onderhoud voor collectieve valbeveiliging lager ligt dan persoonlijke valbeveiliging. Dit heeft te maken met de jaarlijkse inspectie op persoonlijke valbeveiliging en de slijtage / verjaring van persoonlijke valbeveiliging.

 • Aan welke normeringen moet ik als bedrijf aan voldoen?

  Je dient je als onderneming aan alle Europese normeringen te voldoen. Deze zijn geregistreerd als NEN normeringen (www.nen.nl). Om te weten waar uw bedrijf aan voldoet en waar nog niet kunt u een RI&E (Risico – inventarisatie en evaluatie) op laten maken. Deze RI&E is verplicht en uit dit onderzoek komen alle risico’s naar voren.

 • Voldoe ik als ik alleen gebruik maak van persoonlijke valbeveiliging?

  Als we kijken naar “Arbobesluit artikel 3.16. voorkomen van valgevaar” dan staat hier duidelijk in omschreven dat u altijd eerst moet zoeken naar collectieve bescherming. Als collectieve bescherming niet of slechts ten dele kan worden aangebracht of indien het aanbrengen of wegnemen daarvan grotere gevaren meebrengt dan mag er gekeken worden naar andere oplossingen waaronder ook persoonlijke valbeveiliging.

Meer weten over valbeveiliging hellend dak? Vraag een offerte aan!

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander 1
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist

"*" geeft vereiste velden aan

Neem direct contact op

Door het gebruik van dit formulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn gegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens Gevaco BV

Doornhoek 3775
5465 TA Veghel (NL)

Nico Vencken

nico gevaco
Verkoop binnendienst
info@gevaco.nl

Marcel Kwint

Marcel 1
Verkoop buitendienst
mkwint@gevaco.nl

Alexander Michiels

Alexander 1
Manager
info@gevaco.nl
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • Valbeveiligingsplan op maat
 • Alle producten intern en extern getest
 • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
 • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging
Alexander
Alexander Michiels
Valbeveiliging specialist
Of bel mij via 085-0704791
gevaco klant heineken
gevaco klant mars
gevaco klant Enercon
gevaco klant campina
gevaco klant vrumona
gevaco klant Stam De Koning Bouw