EasiDec platform

De Easi-Dec mobiele hoogwerker is de ideale keuze voor aannemers en installateurs die tot aan de daklijn werken. De Easi-Dec is ontworpen met het oog op draagbaarheid en gebruiksgemak en kan in minder dan tien minuten worden opgebouwd.

  • Conform 13374 klasse C (hellende daken)
  • Snel en makkelijk op te bouwen en af te breken
  • Makkelijk uit te breiden
Gratis advies op maat
gevaco klant heineken
gevaco klant mars
gevaco klant Enercon
gevaco klant campina
gevaco klant vrumona
gevaco klant Stam De Koning Bouw

Het Easi-Dec platform is speciaal ontworpen voor kleinere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en biedt snelle, veilige toegang tot muren, vensters op de tweede verdieping, of koven en goten. Dit systeem is makkelijk en snel verplaatsbaar en kan oneindig uitgebreid worden door een catwalk tussen twee platformen te plaatsen. Het platform is eenvoudig te transporteren in een busje of gewoon met een aanhanger.

Het Easi-Dec platform is binnen een paar minuten gemonteerd en klaar voor gebruik. Het Easi-Dec toegangsplatform biedt een kosteneffectief en veiliger alternatief voor steigers en kan, in tegenstelling tot steigers, snel een eenvoudig rond een gebouw worden verplaatst. Het Easi-Dec is in korte tijd gereedgemaakt voor gebruik en zorgt met de veilige omheinig op het platform voor een veilige werkplek. Bij het werken op hoogte kunt u met het Easi-Dec platform snel uw onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Het Easi-Dec is standaard verkrijgbaar in een uitvoering van twee meter, u kunt desgewenst meerdere Easi-Dec platformen combineren met een loopbrug om de platformen veilig te koppelen.

Leveren in 50 landen
Meer dan 25 jaar ervaring
25 jaar ongeluksvrij
1000+ personeel
Alles intern & extern gekeurd
gevaco dakbeveiliging 0000 Waarom kiezen voor Gevaco 4
gevaco dakbeveiliging 0001 Waarom kiezen voor Gevaco 3
gevaco dakbeveiliging 0002 Waarom kiezen voor Gevaco 2
gevaco dakbeveiliging 0003 Waarom kiezen voor Gevaco 1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

  • Levering binnen 5 werkdagen
  • Valbeveiligingsplan op maat
  • Alle producten intern en extern getest
  • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
  • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging

Benieuwd welke EasiDec het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!