Kee Guard

Kee Guard hekwerk is een collectieve valbeveiliging in de vorm van een vrij opgelegd, modulair hekwerk dat eenvoudig te monteren is.

  • Vrij opgelegd / geen penetratie door je dakbedekking
  • Conform Europese wetgeving & Windbelastingstesten
  • Gaat jarenlang mee, ook bij de vervanging van uw dakbedekking
Gratis advies op maat
gevaco klant heineken
gevaco klant mars
gevaco klant Enercon
gevaco klant campina
gevaco klant vrumona
gevaco klant Stam De Koning Bouw

KeeGuard zorgt voor een veilige afbakening van de dakrand en zorgt ervoor dat men veilig op het dak kan werken. Het KeeGuard hekwerk zorgt voor dat u en uw medewerkers de hoogst mogelijke veiligheid genieten op het dak. Staanders van het KeeGuard hekwerk zijn 1,1 meter hoog en de vrij opgelegde gewichten zijn gemaakt van recyclebare materialen. Ons KeeGuard hekwerk is standaard verkrijgbaar in een stalen uitvoering, een grotendeels aluminium uitvoering is ook eenvoudig voor u te leveren.

Met deze vorm van dakrandbeveiliging wordt het valgevaar volledig afgeschermd door een hekwerk dat volledig voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. KeeGuard hekwerk zorgt voor veiligheid conform ‘Arbobesluit 3.16 werken op hoogte’, tevens voldoet het KeeGuard hekwerk aan de Europese normen EN 13374 en de EN 14122. Het KeeGuard valbeveiligingssysteem is het meest innovatieve veiligheidssysteem voor collectieve valbeveiliging. De staanders kunnen worden geplaatst op een hoek van 90° tot 79° en er kan zelfs worden gekozen voor gebogen staanders voor een fraaie esthetiek van uw gebouw. Het gehele hekwerk is eenvoudig in uw eigen bedrijfskleuren te laten poedercoaten. Het KeeGuard hekwerk voldoet aan diverse keurmerken, hierdoor bent u gegarandeerd in het bezit van het veiligste, stevigste hekwerk dat wij u kunnen bieden.

Leveren in 50 landen
Meer dan 25 jaar ervaring
25 jaar ongeluksvrij
1000+ personeel
Alles intern & extern gekeurd
gevaco dakbeveiliging 0000 Waarom kiezen voor Gevaco 4
gevaco dakbeveiliging 0001 Waarom kiezen voor Gevaco 3
gevaco dakbeveiliging 0002 Waarom kiezen voor Gevaco 2
gevaco dakbeveiliging 0003 Waarom kiezen voor Gevaco 1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

  • Levering binnen 5 werkdagen
  • Valbeveiligingsplan op maat
  • Alle producten intern en extern getest
  • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
  • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging

Benieuwd welke Kee Guard het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!