Kee Walk

Flexibel modulair systeem voor een aanpasbare veilige toegang op alle Verdiepingen en Daken.

  • Flexibel modulair systeem voor een aanpasbare veilige toegang op alle verdiepdingen en daken
  • Voldoet aan EN 516 klasse 1-x & EN 14122-3
  • Standaard ter plaatse te monteren modules en pakketten
  • Unieke maatwerkoplossingen en installatieservices beschikbaar
Gratis advies op maat
gevaco klant heineken
gevaco klant mars
gevaco klant Enercon
gevaco klant campina
gevaco klant vrumona
gevaco klant Stam De Koning Bouw

Dakoppervlakken kunnen zeer gevaarlijk zijn om op te werken, met name in nat en winters weer. Hoogteverschillen, ongelijke dakbedekking en andere obstakels vormen allemaal gevaren die moeten worden overwonnen.

Kee Walk biedt een oplossing voor deze problemen met een veilig, antislip, vlak loopbordes, waardoor daken op een veilige manier kunnen worden betreden. Met aanpasbare traptreden biedt Kee Walk de mogelijkheid om het hele dak en zelfs schuine daken te betreden. Het systeem is zo flexibel dat het voor iedereen een veilige toegang kan garanderen. Kee Walk beschermt niet alleen degenen die het dak betreden, maar ook de dakbedekking zelf tegen onnodig loopverkeer en potentieel gevaar door een duidelijk gemarkeerd loopzone te bieden.

De Kee Walk met hekwerksysteem van Kee Safety is een valbeschermingsoplossing bestaande uit een loopbordes en hekwerk die snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd op verschillende soorten daken. Het is een veilige, modulaire aanpak voor hekwerkbescherming die aan de voorschriften voldoet. Het systeem elimineert het typische valgevaar dat bestaat wanneer werkers zich ophouden in de buurt van onbeschermde randen bij het betreden of verlaten van het dak.

Binnen de rangschikking van controlemaatregelen heeft een loopbordes met hekwerk als valbeschermingssysteem de voorkeur. Het biedt de hoogste collectieve valbescherming voor toegang tot daken en werken op hoogte.

Kee Walk-loopbordessen bieden een goed gemarkeerde en veilige route over het dak, waarbij de gebruikers worden beschermd tegen de gevaren die optreden tijdens het werken op hoogte, zonder dat persoonlijke beschermingsmiddelen voor valbescherming (PBM) of een harnas nodig zijn.

Kee Walk-loopbordessen kunnen met verschillende platforms, hekwerken en treden worden gecombineerd waardoor een volledige en veilige toegangsoplossing ontstaat.

Leveren in 50 landen
Meer dan 25 jaar ervaring
25 jaar ongeluksvrij
1000+ personeel
Alles intern & extern gekeurd
gevaco dakbeveiliging 0000 Waarom kiezen voor Gevaco 4
gevaco dakbeveiliging 0001 Waarom kiezen voor Gevaco 3
gevaco dakbeveiliging 0002 Waarom kiezen voor Gevaco 2
gevaco dakbeveiliging 0003 Waarom kiezen voor Gevaco 1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

  • Levering binnen 5 werkdagen
  • Valbeveiligingsplan op maat
  • Alle producten intern en extern getest
  • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
  • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging

Benieuwd welke Kee Walk het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!