Gevaco Nieuws

Doorlopende bescherming met KeeLine

25. 03. 2017 Doorlopende bescherming met KeeLine

Posted by cudedesign

We kunnen vanaf nu het populaire KeeLine® horizontale veiligheidslijnsysteem leveren en installeren.

KeeLine® is een op kabels gebaseerd veiligheidslijnsysteem dat ontworpen is om doorlopende valbescherming te bieden.  Ideaal voor gebruik in gebieden waar leuningen niet geschikt zijn. Met dit systeem kunnen dakdekkers en aannemers veilig op het dak werken met een vrijwel onzichtbaar systeem. Het permanente veiligheidslijnsysteem biedt ononderbroken toegang tot het hele dak voor maximaal drie gebruikers. Gebruikers kunnen zich vrij over het dak bewegen.

KeeLine® is geschikt voor gebruik op een uitgebreid scala aan daken, inclusief bitumen membraan-, metalen profiel-, fels- en trapeziumdaken. Het systeem bestaat uit verbeterde veiligheidskenmerken, waaronder nieuwe tuimelschroeven, een smal hoekontwerp, sterkere nagels, verbeterde persing en minder tussenliggende posten.  KeeLine® is geschikt voor een overspanning van 12 m tussen posten en de glijder kan met behulp van de beugels makkelijk over het systeem glijden, waardoor de gebruiker niet voortdurend hoeft los te koppelen.

KeeLine® voldoet volledig aan de vereisten van EN 795 2012 en CEN TS 16415:2013, daarnaast is het systeem onderworpen aan uitgebreide testen op verschillende soorten daken en is goedgekeurd door derden.

Previous Next