Over ons

Gevaco BV is al meer dan 30 jaar dé specialist in Zuid-Nederland op het gebied van individuele en collectieve beschermingsmiddelen op het gebied van valbeveiliging.

Om u de kwalitatief best mogelijke oplossingen te kunnen bieden zijn wij distributeur van Kee Safety, de wereldwijd toonaangevende speler op de markt van valbeveiliging.Met het zeer brede leveringsprogramma van Kee Safety bieden wij u altijd de juiste oplossing! Uiteraard voldoen deze producten altijd aan de laatste wettelijke eisen en normeringen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren professionals op het gebied van valbeveiliging. Zij staan u heel graag persoonlijk te woord om al uw uitdagingen en problemen te bespreken en op te lossen.De Kee Safety Group is wereldwijd een toonaangevende leverancier van valbeschermingsoplossingen, veiligheidsrelingsystemen en apparatuur voor veilige toegang bij werken op hoogte. Kee Safety biedt bedrijven wereldwijd veiligheidsoplossingen vanuit zijn kantoren in Nederland, Groot-Brittanië, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Polen, de Verenigde Staten, Canada, de Verenigde Arabische Emiraten, Singapore en China. 

Doordat we nu deel uitmaken van de Kee Safety Group hebben we toegang tot een breder assortiment aan producten en technische expertise, waardoor we flexibeler zijn in ons aanbod aan oplossingen voor uw specifieke wensen. Gevaco heeft naast de producten vanuit het Kee Safety portfolio ook toegang tot de producten van tal van andere leveranciers. Doordat Gevaco op het gebied van valbeveiliging en veiligheid bij werken op hoogte een gerennomeerde naam in de markt is kunnen wij u tevens nog voorzien van tal van producten die u voorheen ook via Gevaco kon afnemen.

Mensen van gevaar scheiden, zo eenvoudig is de filosofie van de Kee Safety Group.

Zoals u ziet is de wereldwijde slogan om het gevaar en mensen van elkaar te scheiden. Dit stralen wij uit in alles wat wij doen. Met deze slogan kunt u daarom altijd aan Gevaco denken omdat wij alles zullen doen om voor u en uw mensen een veilige situatie te creëren.

Gevaco biedt een uitgebreid programma producten op het gebied van valbeveiliging, hiernaast bieden wij ook onafhankelijke inspectie en onderhoud aan van al uw valbeveiligingsproducten.

Kee Gate

Kee Gate

De zelfsluitende Kee Gate veil...
Kee Dome

Kee Dome

De Kee Dome vrijstaande valbev...