Veiligheidspoorten

Wij zorgen met onze veiligheidspoorten ervoor dat iedere toetreding tot het dak veilig wordt afgeschermd om valgevaar af te sluiten.

 • Gegarandeerde duurzaamheid
 • Doorgaande werking gegarandeerd dankzij pekeltest
 • Eenvoudig te repareren bij schade

Bij het betreden van een kooiladder of werkplatform op hoogte, dient er een veiligheidspoort aanwezig te zijn. Een veiligheidspoort zorgt er namelijk voor dat de opening bij een kooiladder of werkplatform wordt afgesloten. Hierdoor wordt uw veiligheid gewaarborgd en is de kans op valgevaar veel kleiner. Hieronder leest u meer over de verschillende veiligheidspoorten van Gevaco.

Gratis advies op maat
 • EN 14122-3:2016
 • EN 1090—1 2009
 • Salt Spray Test in overeenstemming met ASTM B117-11

Productoverzicht Veiligheidspoorten

Benieuwd welke veiligheidspoort het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander 1
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist

Veiligheidspoorten in ieder soort maat

Bij Gevaco begrijpen we het belang van veiligheid op de werkvloer en daarom bieden wij een ruim assortiment aan veiligheidspoorten voor bedrijven in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een enkele poort voor op daken of een uitgebreid systeem voor een grotere productieruimte, wij hebben de oplossing voor u. Onze veiligheidspoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen op maat worden gemaakt voor uw specifieke behoeften en vereisten. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw werknemers en bezoekers veilig aan het werk kunnen op hun werkplek.

Daarnaast zijn onze veiligheidspoorten van de beste kwaliteit materialen gemaakt en worden ze op vaste basis getest en gekeurd. Hierdoor zijn de veiligheidspoorten van Gevaco geschikt voor veilig werken op hoogte. Meer hierover leest u hieronder.

zelfsluitende veiligheidspoort

Regelgeving rondom veiligheidspoorten

Als bedrijfseigenaar bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers en bezoekers. Daarom is het van belang om op de hoogte te zijn van de regelgeving met betrekking tot veiligheidspoorten. Bij Gevaco zijn we gespecialiseerd in veiligheidspoorten en kunnen we u helpen bij het begrijpen van de regelgeving en het kiezen van de juiste veiligheidspoort voor uw bedrijf. 

Onze veiligheidspoorten voldoen aan de Europese normen en de NEN-regelgeving. Zo zijn onze veiligheidspoorten getest op de levenscyclus en hebben ze een pekel test ondergaan waardoor ze van de hoogste en veiligste kwaliteit zijn. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een enkele poort voor een kleinere ruimte, werken op hoogte of een op maat gemaakt systeem voor een grotere ruimte, wij hebben de oplossing voor u.

Veiligheidspoorten 2
gevaco dakbeveiliging 0000 Waarom kiezen voor Gevaco 4
gevaco dakbeveiliging 0001 Waarom kiezen voor Gevaco 3
gevaco dakbeveiliging 0002 Waarom kiezen voor Gevaco 2
gevaco dakbeveiliging 0003 Waarom kiezen voor Gevaco 1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

 • Levering binnen 5 werkdagen
 • Valbeveiligingsplan op maat
 • Alle producten intern en extern getest
 • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
 • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging

Wat zeggen anderen over Gevaco?

Helaas konden de installaties in onze fabriek niet veilig worden onderhouden vanwege alle gevaren. Er was bijvoorbeeld niet alleen gevaar voor vallen van de dakrand, maar ook door alle dakramen die op het dak zitten. Dankzij de installatie van Kee Guard & Kee Dome kunnen we nu overal veilig werken

Vrumona -

We liepen tegen het probleem aan dat er geen looproute op onze daken waren, waardoor wij hier niet veilig konden werken. Gevaco heeft toen een Kee Walk systeem geïnstalleerd, waardoor wij nu weer veilig over de daken kunnen lopen. Hierdoor kunnen wij onze zonnepanelen goed onderhouden! Omdat de levering op maat werd gemaakt voordat alles op het dak kwam, was de installatie snel en eenvoudig. Top service!

Patina -
review bg

Hoe gaan we te werk?

 • Stap 1: Opname met offerte op maat

  Op basis van de bouwtekeningen of een bezoek aan de locatie brengen we alle mogelijke gevaren in kaart. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat met per gevonden uitdaging de beste oplossing.

 • Stap 2: Opdracht en inmeting

  Na akkoord op de offerte bepalen we de wijze van installatie. Afhankelijk van of u de producten door ons laat plaatsen ontvangt u een certificaat voor zowel het product als de installatie. We komen vervolgens langs op locatie om alles in te meten en alle producten op maat aan te kunnen leveren.

 • Stap 3: Verpakking

  We bekijken hoe alles verpakt kan worden, waarbij we rekening houden met het gewicht, de belasting en de inrichting van het dak.

 • Stap 4: Levering & installatie

  Onze monteurs leveren en installeren alle producten volgens de normen op uw dak. Hierbij wordt alles gecontroleerd en wordt alles voor u geregeld.

 • Stap 5: Service na installatie

  Als er na de installatie onverhoopt toch problemen zijn lossen we het direct voor u op.

gevaco dakbeveiliging 0007 Main image diensten page

Veelgestelde vragen over valbeveiliging

 • Wat kost persoonlijke valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in persoonlijke valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk lager dan collectieve valbeveiliging. In enkele gevallen kan de prijs zelfs 3 tot 4 keer lager liggen dan collectieve valbeveiliging. Op de lange termijn kan het wel voorkomen dat persoonlijke valbeveiliging een grotere investering blijkt te zijn. Dit komt doordat persoonlijke valbeveiliging sneller vervangen moet worden en omdat het jaarlijks geïnspecteerd moet worden.

 • Wat kost collectieve valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in collectieve valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk hoger dan persoonlijke valbeveiliging. Als je op de lange termijn kijkt dan kan het zijn dat de totale investering incl. onderhoud voor collectieve valbeveiliging lager ligt dan persoonlijke valbeveiliging. Dit heeft te maken met de jaarlijkse inspectie op persoonlijke valbeveiliging en de slijtage / verjaring van persoonlijke valbeveiliging.

 • Aan welke normeringen moet ik als bedrijf aan voldoen?

  Je dient je als onderneming aan alle Europese normeringen te voldoen. Deze zijn geregistreerd als NEN normeringen (www.nen.nl). Om te weten waar uw bedrijf aan voldoet en waar nog niet kunt u een RI&E (Risico – inventarisatie en evaluatie) op laten maken. Deze RI&E is verplicht en uit dit onderzoek komen alle risico’s naar voren.

 • Voldoe ik als ik alleen gebruik maak van persoonlijke valbeveiliging?

  Als we kijken naar “Arbobesluit artikel 3.16. voorkomen van valgevaar” dan staat hier duidelijk in omschreven dat u altijd eerst moet zoeken naar collectieve bescherming. Als collectieve bescherming niet of slechts ten dele kan worden aangebracht of indien het aanbrengen of wegnemen daarvan grotere gevaren meebrengt dan mag er gekeken worden naar andere oplossingen waaronder ook persoonlijke valbeveiliging.

gevaco klant heineken
gevaco klant mars
gevaco klant Enercon
gevaco klant campina
gevaco klant vrumona
gevaco klant Stam De Koning Bouw

Benieuwd welke veiligheidspoort het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander 1
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist