Veiligheidspoorten

Wij zorgen met onze veiligheidspoorten ervoor dat iedere toetreding tot het dak veilig wordt afgeschermd om valgevaar af te sluiten.

 • Gegarandeerde duurzaamheid
 • Doorgaande werking gegarandeerd dankzij pekeltest
 • Eenvoudig te repareren bij schade

Bij het betreden van een kooiladder of werkplatform op hoogte, dient er een veiligheidspoort aanwezig te zijn. Een veiligheidspoort zorgt er namelijk voor dat de opening bij een kooiladder of werkplatform wordt afgesloten. Hierdoor wordt uw veiligheid gewaarborgd en is de kans op valgevaar veel kleiner. Hieronder leest u meer over de verschillende veiligheidspoorten van Gevaco.

Gratis advies op maat
 • EN 14122-3:2016
 • EN 1090—1 2009
 • Salt Spray Test in overeenstemming met ASTM B117-11

Productoverzicht Veiligheidspoorten

Benieuwd welke veiligheidspoort het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!


  Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/gevaco.nl/public_html/wp-content/themes/gevaco/assets/blokken_part.php on line 257

Veiligheidspoorten in ieder soort maat

Bij Gevaco begrijpen we het belang van veiligheid op de werkvloer en daarom bieden wij een ruim assortiment aan veiligheidspoorten voor bedrijven in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een enkele poort voor op daken of een uitgebreid systeem voor een grotere productieruimte, wij hebben de oplossing voor u. Onze veiligheidspoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen op maat worden gemaakt voor uw specifieke behoeften en vereisten. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw werknemers en bezoekers veilig aan het werk kunnen op hun werkplek.

Daarnaast zijn onze veiligheidspoorten van de beste kwaliteit materialen gemaakt en worden ze op vaste basis getest en gekeurd. Hierdoor zijn de veiligheidspoorten van Gevaco geschikt voor veilig werken op hoogte. Meer hierover leest u hieronder.

zelfsluitende veiligheidspoort

Regelgeving rondom veiligheidspoorten

Als bedrijfseigenaar bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers en bezoekers. Daarom is het van belang om op de hoogte te zijn van de regelgeving met betrekking tot veiligheidspoorten. Bij Gevaco zijn we gespecialiseerd in veiligheidspoorten en kunnen we u helpen bij het begrijpen van de regelgeving en het kiezen van de juiste veiligheidspoort voor uw bedrijf. 

Onze veiligheidspoorten voldoen aan de Europese normen en de NEN-regelgeving. Zo zijn onze veiligheidspoorten getest op de levenscyclus en hebben ze een pekel test ondergaan waardoor ze van de hoogste en veiligste kwaliteit zijn. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een enkele poort voor een kleinere ruimte, werken op hoogte of een op maat gemaakt systeem voor een grotere ruimte, wij hebben de oplossing voor u.

Veiligheidspoorten
gevaco-dakbeveiliging_0000_Waarom kiezen voor Gevaco_4
gevaco-dakbeveiliging_0001_Waarom kiezen voor Gevaco_3
gevaco-dakbeveiliging_0002_Waarom kiezen voor Gevaco_2
gevaco-dakbeveiliging_0003_Waarom kiezen voor Gevaco_1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

 • Levering binnen 5 werkdagen
 • Valbeveiligingsplan op maat
 • Alle producten intern en extern getest
 • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
 • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging

Hoe gaan we te werk?

 • Stap 1: Opname met offerte op maat

  Op basis van de bouwtekeningen of een bezoek aan de locatie brengen we alle mogelijke gevaren in kaart. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat met per gevonden uitdaging de beste oplossing.

 • Stap 2: Opdracht en inmeting

  Na akkoord op de offerte bepalen we de wijze van installatie. Afhankelijk van of u de producten door ons laat plaatsen ontvangt u een certificaat voor zowel het product als de installatie. We komen vervolgens langs op locatie om alles in te meten en alle producten op maat aan te kunnen leveren.

 • Stap 3: Verpakking

  We bekijken hoe alles verpakt kan worden, waarbij we rekening houden met het gewicht, de belasting en de inrichting van het dak.

 • Stap 4: Levering & installatie

  Onze monteurs leveren en installeren alle producten volgens de normen op uw dak. Hierbij wordt alles gecontroleerd en wordt alles voor u geregeld.

 • Stap 5: Service na installatie

  Als er na de installatie onverhoopt toch problemen zijn lossen we het direct voor u op.

gevaco-dakbeveiliging_0007_Main image diensten page

Veelgestelde vragen over valbeveiliging

 • Wat kost persoonlijke valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in persoonlijke valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk lager dan collectieve valbeveiliging. In enkele gevallen kan de prijs zelfs 3 tot 4 keer lager liggen dan collectieve valbeveiliging. Op de lange termijn kan het wel voorkomen dat persoonlijke valbeveiliging een grotere investering blijkt te zijn. Dit komt doordat persoonlijke valbeveiliging sneller vervangen moet worden en omdat het jaarlijks geïnspecteerd moet worden.

 • Wat kost collectieve valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in collectieve valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk hoger dan persoonlijke valbeveiliging. Als je op de lange termijn kijkt dan kan het zijn dat de totale investering incl. onderhoud voor collectieve valbeveiliging lager ligt dan persoonlijke valbeveiliging. Dit heeft te maken met de jaarlijkse inspectie op persoonlijke valbeveiliging en de slijtage / verjaring van persoonlijke valbeveiliging.

 • Aan welke normeringen moet ik als bedrijf aan voldoen?

  Je dient je als onderneming aan alle Europese normeringen te voldoen. Deze zijn geregistreerd als NEN normeringen (www.nen.nl). Om te weten waar uw bedrijf aan voldoet en waar nog niet kunt u een RI&E (Risico – inventarisatie en evaluatie) op laten maken. Deze RI&E is verplicht en uit dit onderzoek komen alle risico’s naar voren.

 • Voldoe ik als ik alleen gebruik maak van persoonlijke valbeveiliging?

  Als we kijken naar “Arbobesluit artikel 3.16. voorkomen van valgevaar” dan staat hier duidelijk in omschreven dat u altijd eerst moet zoeken naar collectieve bescherming. Als collectieve bescherming niet of slechts ten dele kan worden aangebracht of indien het aanbrengen of wegnemen daarvan grotere gevaren meebrengt dan mag er gekeken worden naar andere oplossingen waaronder ook persoonlijke valbeveiliging.

gevaco-klant-heineken
gevaco-klant-mars
gevaco-klant-Enercon
gevaco-klant-campina
gevaco-klant-vrumona
gevaco-klant-Stam_De-Koning-Bouw

Benieuwd welke veiligheidspoort het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!


  Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/gevaco.nl/public_html/wp-content/themes/gevaco/assets/blokken_part.php on line 257