Betrouwbare veiligheidssystemen voor werken op hoogte

Veilige situaties creëren op hoogte met behulp van betrouwbare veiligheidssystemen en de kennis en ervaring van gediplomeerde monteurs. Als fabrikant en leverancier weten we voor iedere situatie een oplossing te vinden en te leveren, van valbeveiligingsproducten tot de installatie van onze systemen. Van de opname van de situatie tot de service achteraf, alles wat met de veiligheid van uw dak situatie te maken heeft kunt u bij ons veilig uit handen geven.

Gratis advies op maat
gevaco-dakbeveiliging_0000_Waarom kiezen voor Gevaco_4
gevaco-dakbeveiliging_0001_Waarom kiezen voor Gevaco_3
gevaco-dakbeveiliging_0002_Waarom kiezen voor Gevaco_2
gevaco-dakbeveiliging_0003_Waarom kiezen voor Gevaco_1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

 • Levering binnen 5 werkdagen
 • Valbeveiligingsplan op maat
 • Alle producten intern en extern getest
 • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
 • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging
gevaco-klant-heineken
gevaco-klant-mars
gevaco-klant-Enercon
gevaco-klant-campina
gevaco-klant-vrumona
gevaco-klant-Stam_De-Koning-Bouw

Hoe gaan we te werk?

 • Stap 1: Opname met offerte op maat

  Op basis van de bouwtekeningen of een bezoek aan de locatie brengen we alle mogelijke gevaren in kaart. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat met per gevonden uitdaging de beste oplossing.

 • Stap 2: Opdracht en inmeting

  Na akkoord op de offerte bepalen we de wijze van installatie. Afhankelijk van of u de producten door ons laat plaatsen ontvangt u een certificaat voor zowel het product als de installatie. We komen vervolgens langs op locatie om alles in te meten en alle producten op maat aan te kunnen leveren.

 • Stap 3: Verpakking

  We bekijken hoe alles verpakt kan worden, waarbij we rekening houden met het gewicht, de belasting en de inrichting van het dak.

 • Stap 4: Levering & installatie

  Onze monteurs leveren en installeren alle producten volgens de normen op uw dak. Hierbij wordt alles gecontroleerd en wordt alles voor u geregeld.

 • Stap 5: Service na installatie

  Als er na de installatie onverhoopt toch problemen zijn lossen we het direct voor u op.

gevaco-dakbeveiliging_0007_Main image diensten page

Benieuwd welke dakbeveiliging het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander Michiels
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist

Persoonlijke contactpersoon

Voor een soepel en efficiënt verloop van een project hebben we per klant één vaste persoonlijke accountmanager. Deze persoon regelt alles voor de klant, van het contact met de leveranciers tot de controle van installaties. Hierdoor heeft u een vaste contactpersoon waar u bij terecht kan met al uw vragen en kunnen we snel schakelen om alles in orde te maken. We hanteren duidelijke en korte communicatielijnen waardoor u altijd direct antwoord krijgt op uw vragen. Uw persoonlijke accountmanager zorgt er voor dat u niks hoeft te regelen maar volledig ontzorgd wordt.

every-img1
gevaco-valbeveiliging_0003_Gevaco ontzorgt op hoogte_4
gevaco-valbeveiliging_0001_Gevaco ontzorgt op hoogte_2
gevaco-valbeveiliging_0002_Gevaco ontzorgt op hoogte_1
gevaco-valbeveiliging_0000_Gevaco ontzorgt op hoogte_3

Eigen fabrikant

Naast leverancier is Gevaco ook fabrikant van valbeveiligingsproducten. Dit maakt het niet alleen makkelijk om snel te schakelen en de juiste oplossing direct bij u te leveren, maar het garandeert ook de betrouwbaarheid van onze producten.

Al onze producten zijn gecertificeerd. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van onze producten en voldoen we aan alle wettelijke eisen. Bovendien beschikken we over een eigen testcentrum waar al onze producten uitvoerig worden getest. We voeren niet alleen berekeningen uit of een product aan de norm voldoet, maar testen deze ook daadwerkelijk.

Dit doen we door middel van een eigen test en een test van een derde partij, waardoor we de betrouwbaarheid van onze producten 100% kunnen garanderen.

Veelgestelde vragen over valbeveiliging

 • Wat kost persoonlijke valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in persoonlijke valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk lager dan collectieve valbeveiliging. In enkele gevallen kan de prijs zelfs 3 tot 4 keer lager liggen dan collectieve valbeveiliging. Op de lange termijn kan het wel voorkomen dat persoonlijke valbeveiliging een grotere investering blijkt te zijn. Dit komt doordat persoonlijke valbeveiliging sneller vervangen moet worden en omdat het jaarlijks geïnspecteerd moet worden.

 • Wat kost collectieve valbeveiliging?

  Bij de aanschaf is de investering in collectieve valbeveiliging in de meeste gevallen een stuk hoger dan persoonlijke valbeveiliging. Als je op de lange termijn kijkt dan kan het zijn dat de totale investering incl. onderhoud voor collectieve valbeveiliging lager ligt dan persoonlijke valbeveiliging. Dit heeft te maken met de jaarlijkse inspectie op persoonlijke valbeveiliging en de slijtage / verjaring van persoonlijke valbeveiliging.

 • Aan welke normeringen moet ik als bedrijf aan voldoen?

  Je dient je als onderneming aan alle Europese normeringen te voldoen. Deze zijn geregistreerd als NEN normeringen (www.nen.nl). Om te weten waar uw bedrijf aan voldoet en waar nog niet kunt u een RI&E (Risico – inventarisatie en evaluatie) op laten maken. Deze RI&E is verplicht en uit dit onderzoek komen alle risico’s naar voren.

 • Voldoe ik als ik alleen gebruik maak van persoonlijke valbeveiliging?

  Als we kijken naar “Arbobesluit artikel 3.16. voorkomen van valgevaar” dan staat hier duidelijk in omschreven dat u altijd eerst moet zoeken naar collectieve bescherming. Als collectieve bescherming niet of slechts ten dele kan worden aangebracht of indien het aanbrengen of wegnemen daarvan grotere gevaren meebrengt dan mag er gekeken worden naar andere oplossingen waaronder ook persoonlijke valbeveiliging.

Benieuwd welke dakbeveiliging het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

Alexander Michiels
Alexander Michiels Valbeveiliging specialist