Buiskoppelingen

Buiskoppelingen van industriële kwaliteit waaronder merken als Kee Klamp, Tubeclamps, Kee Lite en Kee Access zowel gegalvaniseerd als aluminium!

  • Afbakening voor omgevingen die gevaar aan kunnen richten maar geen valgevaar met zich meebrengen. Denk hierbij aan looppaden in uw magazijn, etc.
Gratis advies op maat
gevaco klant heineken
gevaco klant mars
gevaco klant Enercon
gevaco klant campina
gevaco klant vrumona
gevaco klant Stam De Koning Bouw

Gevaco is officieel leverancier van diverse industriële buiskoppelingen zoals de gegalvaniseerde stalen variant Kee Klamp en Tubeclamps. De aluminium uitvoering van buiskoppeling is te verkrijgen met het merk Kee Lite en zorgt het merk Kee Access voor een invulling van invalidenleuningen.

“Het principe is eenvoudig, maar uitermate effectief: gebruik buiskoppelingen om veelzijdige en starre buisconstructies te creëren. Het principe met buiskoppelingen bestaat al meer dan 75 jaar en mede dankzij continu doorontwikkelen en verfijnen, bestaat er nu een uitgebreide reeks buiskoppelingen die aan elke wens voldoen.

Met de vier grootste merken van de markt voor buiskoppelingen levert Gevaco zowel industriële stalen als aluminium buiskoppelingen voor iedere toepassing. Gevaco is als leverancier de ideale partij voor allerlei mogelijkheden met betrekking tot deze buiskoppelingen. Gevaco levert aluminium en gegalvaniseerd stalen buizen in nagenoeg iedere lengte tot maximaal zes meter per buis. Deze buizen kunnen gezamelijk met de buiskoppelingen ervoor zorgen dat u de meest uiteenlopende projecten kan starten. Denkt u eens aan magazijnleuningen, gemonteerd hekwerk aan de geven of grootschalige industriële hekwerken.

Onze buiskoppelingen worden gekeurd door TÜV, de meest toonaangevende onafhankelijke testinstelling van Europa. De maximale belasting van elk buiskoppelingtype is aangegeven op het TÜV-certificaat. U kunt een kopie van het TÜV certificaat opvragen. Deze buiskoppelingen worden geproduceerd in een reeks standaardmaten zodat ze passen op stalen buizen conform EN 10255 (ISO 65). Bereik van 17,5 mm tot 60,3 mm buitendiameter tevens geschikt voor vergelijkbare buismaten in andere materialen.

Kee Klamp, Kee Access en Tubeclamps buiskoppelingen worden thermisch verzinkt geleverd conform EN ISO 1461 en kunnen desgewenst in iedere RAL kleur worden gepoedercoat tegen meerprijs.”

Leveren in 50 landen
Meer dan 25 jaar ervaring
25 jaar ongeluksvrij
1000+ personeel
Alles intern & extern gekeurd
gevaco dakbeveiliging 0000 Waarom kiezen voor Gevaco 4
gevaco dakbeveiliging 0001 Waarom kiezen voor Gevaco 3
gevaco dakbeveiliging 0002 Waarom kiezen voor Gevaco 2
gevaco dakbeveiliging 0003 Waarom kiezen voor Gevaco 1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

  • Levering binnen 5 werkdagen
  • Valbeveiligingsplan op maat
  • Alle producten intern en extern getest
  • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
  • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging

Benieuwd welke buiskoppeling het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!