Kee Line

Het Kee Line® horizontale vanglijnsysteem is ontworpen om werknemers bewegingsvrijheid op het dak te bieden terwijl ze te allen tijde veilig aan de vanglijn zijn bevestigd. De energie-absorberende eigenschappen van Kee Line maken het geschikt voor gebruik op daken, plafonds en andere structuren.

  • Vrij opgelegd / geen penetratie door je dakbedekking
  • Conform Europese wetgeving & Windbelastingstesten
  • Gaat jarenlang mee, ook bij de vervanging van uw dakbedekking
Gratis advies op maat
gevaco-klant-heineken
gevaco-klant-mars
gevaco-klant-Enercon
gevaco-klant-campina
gevaco-klant-vrumona
gevaco-klant-Stam_De-Koning-Bouw

Het Kee Line horizontale kabelbeveiligingssysteem is ontworpen om bieden veilige toegang tot elk deel van een dak door door werknemers permanent aan het touw te binden en touw en kan vrij bewegen op het dak. op het dak. Het systeem gebruikt een 8 mm dik touw gemaakt van roestvrij staal. (V4A) Het maakt overspanningen mogelijk tot tot 12 m tussen de afzonderlijke palen en kan worden en kan gelijktijdig door maximaal drie gebruikers worden gebruikt.

Het Kee Line-systeem heeft een ingebouwde valdemper die de belasting bij een val voor zowel de gebruiker als het gebouw minimaliseert. Het ontwerp is geconfigureerd en getest voor gebruik op verschillende soorten daken, bijvoorbeeld felsdaken, foliedaken en metalen profielen. Kee Line gebruikt ofwel ankers voor oppervlaktebevestiging of een doorlopende verankering (POSTANKA) indien bevestiging aan de bouwconstructie de voorkeur geniet.
aan de structuur van het gebouw heeft de voorkeur. Bovendien is directe montage op beton, staal, baksteen of steen mogelijk, zowel voor horizontale als plafondtoepassing.

Leveren in 50 landen
Meer dan 25 jaar ervaring
25 jaar ongeluksvrij
1000+ personeel
Alles intern & extern gekeurd
gevaco-dakbeveiliging_0000_Waarom kiezen voor Gevaco_4
gevaco-dakbeveiliging_0001_Waarom kiezen voor Gevaco_3
gevaco-dakbeveiliging_0002_Waarom kiezen voor Gevaco_2
gevaco-dakbeveiliging_0003_Waarom kiezen voor Gevaco_1

Waarom kiezen voor Gevaco?

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety Group. De Kee Safety Group produceert, levert en installeert veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen verdeeld over de wereld.

  • Levering binnen 5 werkdagen
  • Valbeveiligingsplan op maat
  • Alle producten intern en extern getest
  • Minimaal 95% van de producten in NL op voorraad
  • Van offerte tot service na installatie: complete ontzorging

Benieuwd welke Kee Line het meest geschikt is voor jou? Neem contact op met onze specialist!


    Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/gevaco.nl/public_html/wp-content/themes/gevaco/assets/blokken_part.php on line 257