Aanlijnbeveiliging

Leveren in 50 landen
Meer dan 25 jaar ervaring
25 jaar ongeluksvrij
1000+ personeel
Alles intern & extern gekeurd

Als we terugdenken aan de tijd dat veiligheid op het dak een optionele zorg was, realiseren we ons hoeveel er is veranderd. Vandaag de dag is valbeveiliging essentieel en kan het niet worden genegeerd. Eén cruciale vorm van valbeveiliging is aanlijnbeveiliging. In dit artikel nemen wij u mee in de wereld van aanlijnbeveiliging, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en expertise in deze sector.

Wat houdt aanlijnbeveiliging in?

Aanlijnbeveiliging, eenvoudig gezegd, verwijst naar een systeem waarmee werknemers zichzelf kunnen verankeren aan een vast punt, waardoor ze beveiligd zijn tegen vallen. Gevaco, een toonaangevend merk op dit gebied, biedt aanlijnbeveiligingssystemen die zowel effectief als betrouwbaar zijn. Stelt u zich een situatie voor waarin een werknemer op een steil dak werkt; dit is waar aanlijnbeveiliging essentieel wordt. Het is vooral nuttig in situaties waar collectieve valbeveiligingssystemen, zoals relingen, niet haalbaar zijn.

Basisvoorwaarden en veiligheidsplichten

De aanlijnbeveiliging van Gevaco voldoet aan alle essentiële basisvoorwaarden, zoals sterkte, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarnaast houdt Gevaco zich strikt aan de veiligheidsplichten die zijn vastgesteld in de branche, zodat gebruikers verzekerd zijn van maximale veiligheid. Zo worden er regelmatig keuringen en inspecties gehouden om de beveiliging zo goed mogelijk te houden. 

Soorten aanlijnbeveiliging

Gevaco biedt een breed scala aan aanlijnbeveiligingsopties, elk ontworpen voor specifieke taken en daken. Bijvoorbeeld, voor platte daken kan een bepaald type aanlijnbeveiliging worden aanbevolen, terwijl voor hellende daken een ander type nodig zou zijn. Het begrijpen van de aard van het dak en de taken die uitgevoerd moeten worden, is cruciaal bij het kiezen van de juiste aanlijnbeveiliging.

Soorten zekering bij Aanlijnbeveiliging

Zekering bij aanlijnbeveiliging kan in twee hoofdcategorieën worden verdeeld:

Werkpositionering: Hierbij blijft de werknemer binnen de werkruimte en buiten de gevarenzone of valrand.

Opvangsysteem: Dit systeem is ontworpen om de gevolgen van een val te beperken. Een essentieel onderdeel van dit systeem is de valdemper, die de kracht van een val absorbeert en de schade beperkt.

Past aanlijnbeveiliging bij mijn bedrijf?

Aanlijnbeveiliging biedt talloze voordelen, zoals flexibiliteit in beweging, verhoogde veiligheid en gemoedsrust. Het is geschikt voor bijna elk daktype, of het nu plat, hellend of gebogen is. Collectieve valbeveiliging biedt bescherming aan een groep mensen, terwijl persoonlijke valbeveiliging specifiek is ontworpen voor individuele bescherming. Vraag ns voor advies of aanlijnbeveiliging bij uw bedrijf past!

Wilt u zonder zorgen het dak op? Gevaco staat voor u klaar!

In deze snel veranderende wereld is veiligheid op het dak een topprioriteit geworden. Aanlijnbeveiliging, met al zijn voordelen en functies, staat centraal in deze veiligheidsinspanningen. Bij Gevaco begrijpen wij uw behoeften en bieden wij de beste oplossingen voor valbeveiliging. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen.

Wat u kunt verwachten van de valbeveiliging van Gevaco

Gevaco staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van valbeveiliging. Wij bieden oplossingen op maat voor bedrijven en zorgen voor een veiligere werkomgeving. Drie kernvoordelen van het kiezen voor Gevaco zijn onze expertise, technologische superioriteit en ongeëvenaarde klantenservice. Voor meer informatie of een persoonlijk consult, kunt u hier contact met ons opnemen.

Wat zeggen anderen over Gevaco?

Helaas konden de installaties in onze fabriek niet veilig worden onderhouden vanwege alle gevaren. Er was bijvoorbeeld niet alleen gevaar voor vallen van de dakrand, maar ook door alle dakramen die op het dak zitten. Dankzij de installatie van Kee Guard & Kee Dome kunnen we nu overal veilig werken

Vrumona -

We liepen tegen het probleem aan dat er geen looproute op onze daken waren, waardoor wij hier niet veilig konden werken. Gevaco heeft toen een Kee Walk systeem geïnstalleerd, waardoor wij nu weer veilig over de daken kunnen lopen. Hierdoor kunnen wij onze zonnepanelen goed onderhouden! Omdat de levering op maat werd gemaakt voordat alles op het dak kwam, was de installatie snel en eenvoudig. Top service!

Patina -
review bg