Introductie van onze Pallet Safety Gates-serie

Leveren in 50 landen
Meer dan 25 jaar ervaring
25 jaar ongeluksvrij
1000+ personeel
Alles intern & extern gekeurd

De Kee Gate-serie veiligheidspoorten is nu uitgebreid met een serie poorten die zijn ontwikkeld als veiligheidsoplossing voor fabrieks- en magazijnmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van pallets op tussenvloeren.

Het transporteren van pallets door fabrieken of magazijnen kan meerdere veiligheidsproblemen met zich meebrengen, vooral als medewerkers pallets op tussenvloeren moeten laden en lossen, kan dit leiden tot vallen van hoogte. De Kee Safety-serie palletpoorten elimineert deze veiligheidsproblemen en biedt een eenvoudige oplossing die de medewerker altijd weg houdt bij gevaren.

PALLET SAFETY GATES-SERIE

De Pallet Safety Gates-serie bestaat uit vier opstellingen voor vier operationele behoeften. De afmetingen van de veiligheidspoorten variëren en zijn geschikt voor pallets van 1,4 m tot 1,9 m palletbreedte en 1,6 m tot 2,2 m pallethoogte.

De Kee Gate Pallet Gates zijn voorzien van verzinkte Kee Klamp®- of aluminium Kee Lite®-fittingen en -buizen. Ze zijn eenvoudig te installeren op zowel nieuwe als bestaande relingsystemen. Het voordeel van een constructie met fittingen is dat deze eenvoudig te vervangen zijn als de palletpoort wordt beschadigd door een vorkheftruck of tijdens gebruik.

Kee Safety Pallet Gates zijn volledig getest volgens en voldoen aan de vereisten van EN 14122-3